array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/fabkb/public/html/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/fabkb/public/html/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /home/fabkb/public/html/Ip/Internal/Revision.php:44 asuntohakemus | Fastighets Ab Kronoby bostäder
040-4856 212 ( arkisin klo 9-16.00)

asuntohakemus. Huom! Lähetä hakemus sähköpostina: info@kronobybostader.fi

Hakijan tiedot
Avio/avopuolison tiedot
Lisätietoja
Captcha

vuokrausehdot

Vakuus 
Vakuus on yhden kuukauden vuokra vastaava summa ja maksetaan ennen vuokrasuhteen alkamista. Vakuus voi myös sopimuksen mukaan olla kahden henkilön allekirjoittama omavelkainen takaus.

Kotivakuutus
Voimassa oleva koti- ja vastuuvakuutus liitetään vuokrasopimukseen.

Vuokranmaksu
Vuokra maksetaan aina ennakkoon, kuukauden 5. päivänä. Tilisiirrot saadaan postin kautta muutaman päivän päästä vuokrasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Sähkösopimus 
Jotta sisäänmuutto olisi teille mahdollisimman mutkaton, ilmoitamme muutostanne sähkölaitokselle. Täällä tavoin saatte sähkölaskun suoraan kotiin. 

Muuttoilmoitus
Muuttoilmoitus tehdään www.muuttoilmoitus.fi , lähimpään postikonttoriin tai maistraattiin. Muuttoilmoitus on lakisääteisesti tehtävä viikon kuluessa muutosta, mutta kun teette ilmoituksen jo viikkoa ennen muuttoa, saatte postinne heti oikeaan osoitteeseen.

Astianpesukone
Ainoastaan ammattimies saa asentaa astianpesukoneen, ja vain Kronoby bostäderin luvalla. Mahdolliset poistettavat kaapit ja kaapinovet säilytetään.

Avaimet 
Lisää avaimia saadaan korvausta vastaan Kronoby bostäderilta. Vuokralainen ei saa koskaan teettää avaimia.

Vuokralaisten valinta
Fastighets Ab Kronoby bostäder pidättää oikeuden valita vapaasti vuokralaisensa. Vuokralaisen maksukyky arvioidaan hakemukseen liitettävän tietojen perusteella. Tulevalla vuokralaisella ei saa olla häiriömerkintöjä aikaisemmalta asumisajalta Kronoby bostäderin taloyhtiössä tai muualta viimeisten kolmen vuoden aikana. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrahakemuksen hyväksymistä. Jos merkintä koskee pientä summa, joka ei saa olla vuokravelka meille tai toiselle vuokranantajalle, ja sen on maksettu, voimme harkita vuokrahakemuksen hyväksymistä. Muuten sanomme ei kiitos vuokralaisille, joilla on luottomerkintä.